Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Έκκληση!

  • Συναγερμός! Πατριωτισμός με τα χρώματα των νέων που ξεμυτίζουν στον 21ο αιώνα και θέλουν να βάλουν τη δική τους σφραγίδα! Η κατάρρευση της κυβέρνησης και προσωπικά του Καραμανλή δεν πρέπει να οδηγήσουν σε κατάρρευση της χώρας. Ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ θεμέλιο για τον σχηματισμό Κυβέρνησης Έκτακτης Εθνικής Ανάγκης με ευρεία συμμετοχή, στηριγμένη στις πολιτικές, κοινωνικές, παραγωγικές, δημιουργικές δυνάμεις που συμφωνούν στην ανόρθωση της Ελλάδας με αλλαγή.

  • Καιρός για ριζική ανανέωση της πολιτικής ζωής. Η κατάρρευση της Ν.Δ., η χρόνια κρίση στην ιστορική αριστερά, η ζωντανή λαχτάρα για επανίδρυση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζουν την εξάντληση του κύκλου της μεταπολίτευσης. Είναι η ώρα για ένα νέο πράσινο «1909», εκατό χρόνια μετά. Αρκετά πια! Νέα αρχή! Ανόρθωση με Ανατροπή!

  • Φίλες, φίλοι με το Ε, ΠΡΟΕΔΡΕ! που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ένα βιβλίο στην ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ, ολοκληρώνω μια σειρά έργων τα οποία πιστεύω αποδομούν τα στερεότυπα της συμβατικής πολιτικής, αναδεικνύουν μια σύγχρονη προοδευτική σκέψη και συμβάλλουν σε μια νέα διακυβέρνηση εν μέσω κρίσης και μεγάλης αβεβαιότητας. Καιρός οι ιδέες να μπουν στη δοκιμασία της εφαρμογής.

  • Με το θάρρος της δημιουργικής σχέσης μας ζητώ την εθελοντική προσφορά σας στη διακριτική, χαμηλού τόνου καμπάνια μου στη Β΄ Αθήνας δίχως τα συμπλέγματα της εξουσιομανίας, δίχως εκλογικά κέντρα, δίχως τις δεσμεύσεις του χρήματος και των μηχανισμών. Βασιζόμαστε αποκλειστικά και μόνο στην ελεύθερη αυτοδιαχείριση της δικής σας επικοινωνιακής συμβολής για τη διάδοση του ιδιαίτερου μηνύματός μας στα πλαίσια της μεγάλης προοδευτικής παράταξης.

Μίμης Ανδρουλάκης

-----
Μπορείτε να μας βοηθήσετε με τους παρακάτω τρόπους :

  • Να μεταδώσετε το μήνυμά μας, τις ιδέες μας, στους φίλους σας,
  • να οργανώσετε μικρές συναντήσεις στο σπίτι σας ή σε κάποιον άλλο χώρο όπως ένα καφέ όπου να υπάρχει η δυνατότητα να παραστεί ο Μίμης Ανδρουλάκης,
  • στη διακίνηση του εκλογικού υλικού όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο,
  • ή όπως αλλιώς εσείς θέλετε. Θέλουμε να ακούσουμε τις ιδέες σας.
Αν λοιπόν το επιθυμείτε μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-7649495 ή στο androulakis@mimis.gr ώστε να συζητήσουμε τις ιδέες σας.