Τρίτη 27 Μαρτίου 2007

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

Στο προηγούμενο post, μεταξύ των άλλων, μιλούσαμε και για τις δυνατότητες που μας έδωσαν τα νέα μέσα επικοινωνίας, τα κοινωνικά μέσα, συμβάλλοντας στη δημιουργίας ενός εναλλακτικού χώρου έκφρασης ιδεών. Ο χώρος αυτός ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες των παραδοσιακών αφού ενσωματώνει, σχεδόν εξορισμού, το διαλόγο και την αντιπαράθεση.

Από χθες (26/3) λοιπόν το Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ έχει ανέβει σε μία ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα όπου, χάρη στην πολύ καλή δουλειά του Τμήματος Διαδικτύου, υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα στοχευμένου σχολιασμού ανά θεματική ενότητα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κόμμα στην Ελλάδα (και μία από τις πρώτες φορές στον κόσμο γενικότερα) εκθέτει τις προγραμματικές θέσεις και ιδέες του σε ελεύθερη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση. Ενόψει του Προγραμματικού Συνεδρίου το Μάιο θέλουμε να επιτύχουμε την ευρύτερη δυνατή ανταλλαγή ιδεών με το μεγαλύτερο δυνατό κύκλο ανθρώπων.

Σας προσκαλώ λοιπόν στο dialogos.pasok.gr να σχολιάσετε, να προτείνετε, να διαφωνήστε, να επισημάνετε αδυναμίες και να καταθέσετε απόψεις ώστε τελικά να βοηθήστε στη βελτίωση του Προγράμματος και στον εμπλουτισμό των θέσεών μας.